Wie zijn wij?

roelenbets

 

Wij zijn Roel en Bets Neutel, nu 64 en 60 jaar. We zijn in 1977 getrouwd en kregen 2 zonen: Remco en Tim. Inmiddels hebben we ook 2 schoondochters en 3 geweldige kleindochters.

 

Roel is altijd werkzaam geweest in de metaal, de laatste jaren in Nederland had hij een mooie baan als projectontwikkelaar van tuinbouwmachines. Verder is het een echte klusjesman die het liefst iedereen zou willen helpen, maar daardoor vaak in tijdnood komt. Verder heeft hij als hobby’s fotografie, fietsen en voetbal kijken. En niet te vergeten stoeien met zijn kleindochters, die nu 8, 9 en half jaar oud zijn.

familie-neutel-klein

 

Bets heeft verschillende banen gehad, als kok en in de bejaardenzorg. Zij heeft acht jaar gewerkt op een zendingskantoor als kok en hoofd catering. Verder ook heeft ze nog gewerkt als assistent manager hoteldienst in een groot verpleegtehuis, een hele leuke en afwisselende baan. Haar hobby’s zijn koken, fietsen, lezen en genieten van haar kleindochters.

 

 

In april 2015 zijn we lid geworden van de Levende Steen Ministries in Spijkenisse. Een kerk met krachtige predikingen, gebracht door apostel Edgar Holder.

Ongeveer 13 jaar geleden heeft Bets een bijbelschool gevolgd. In die tijd had God haar al duidelijk gemaakt dat Hij ons zou gaan gebruiken als zendelingen. In 2014 gingen we voor een vakantie naar Indonesië en dat zette onze wereld op zijn kop. We zagen een prachtig land, maar ook de grote armoede die er is. God gaf ons inzicht en maakte ons duidelijk dat dit het land is waar Hij ons wilde hebben. Thuisgekomen hebben we alles even laten bezinken. Na vele gebeden zijn we begonnen met de voorbereidingen.

Sinds januari 2016 zijn we zendelingen en dienen we bij Living Waters Village in de jungle van Borneo.

Roel en Bets