Weer thuis

11 januari 2017 at 10:05

Na een paar moeilijk weken in Nederland, hebben we ook mogen genieten van de goede dingen. We hebben genoten van onze kinderen en kleinkinderen. Ook was het fijn om de familie weer terug te zien en even bij te praten. En niet te vergeten al het lekkere eten dat we overal kregen. Alle vrienden en kenissen weer even bezocht, we hadden het er aardig druk mee, maar het was goed om te doen. God heeft ook echt voorzien in alles wat we nodig hadden, geweldig!!! Iedereen die wat heeft bijgedragen: heel veel dank.

Op 3 januari zijn we weer vertrokken uit Nederland voor de verre reis, eerst naar Kuching, waar we 4 januari in de avond aankwamen. De reis was voorspoedig, alleen misten we een koffer, dus de eerste nacht was even behelpen. De volgende dag werd de koffer gelukkig op ons logeeradres bezorgd. Ook onze camera is onderweg stuk gedaan omdat onze handbagage in het ruim moest, wat normaal gesproken niet gebeurt. In Kuching konden we even bijkomen van onze jetlag en weer wennen aan het klimaat. Heerlijk die warmte, wel zweten maar toch beter dan die kou in Nederland.

 

Gisteren, 10 januari, zijn we na een lange en vermoeiende busreis eindelijk weer thuis gekomen. Een warm welkom, ze hadden ons huis schoongemaakt, ballonnen opgehangen en tekeningen gemaakt. Iedereen  was blij ons weer terug te zien. Al die spontane reakties maken je blij. Ook al missen we onze kinderen en kleinkinderen, we weten dat dit ons thuis is.

 

Een warme groet uit Borneo,

Liefs Roel en Bets.