Visitors

10 juli 2019 at 20:08

Het is hier een komen en gaan in LWV: bezoekers uit de hele wereld komen hier om voor een korte tijd of soms een langere tijd hier mee te helpen. Op dit moment zijn er bezoekers uit België, Nederland, Engeland, Zuid Afrika en Amerika, en morgen komt er een team uit Nieuw Zeeland. Het is altijd weer een uitdaging om alles goed te coördineren zodat ze op zo’n breed mogelijk vlak alles meekrijgen wat hier op LWV gebeurt.

Vaak krijg je de reaktie ‘We zijn gezegend hier in de tijd dat we hier waren’. Maar ik moet zeggen dat we zelf vaak worden gezegend door al de bezoekers. Zeker als je weleens in een dip zit en alles wat moeizaam gaat, en je hoort dan van bezoekers dat wij hier tot zegen zijn, dan is dat weer net die bemoediging die je even nodig had. Zo zijn we elkaar tot zegen.

Vorige week was hier een team uit Amerika met hun voorganger, een groep van 26 personen.

 

Als bezoeker krijg je ook de gelegenheid om iets in de kerk te doen: zang, preek of een getuigenis. Dit team heeft een aantal keren de worship gedaan, geweldig zoals ze het brachten met passie en vuur.

Voor ons heerlijk om weer eens Engelstalig te kunnen zingen, dat gebeurt niet zo vaak. We zijn weer gezegend.

Liefs vanuit een warm Borneo

God Bless You

Roel en Bets